Istituto Zooprofilattico Sperimentale
Normal view MARC view ISBD view

Le conserve di carne : Nozioni di igiene e di tecnica della lavorazione e della conservazione [Difetti e alterazioni dei prodotti]

Main Author: Ghinelli, ItaloLanguage: italiano.Country: Italia.Publication: Parma : Casanova, 1950Description: 517 p. : ill. ; 25 cm.Subject - Topical Name: Carne -- Conservazione - Lavorazione
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Stock number Copy number Status Date due Barcode
Libri Libri IZS della Sicilia - A. Mirri
AA-1-S-08-E.26 1847 1 Available (Nessuna restrizione) IZSSI17040040

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Pietro La Placa - Biblioteca IZS della Sicilia "A.Mirri"
Monica Bucciarelli - Biblioteca IZS Abruzzo e Molise "G. Caporale"

Powered by Koha, engineered and maintained by Cineca.